www.soderbylax.fi
 YhteystiedotKarttaTuotteetAjankohtaista KuvagalleriaLinkit

 

Esittely

T:mi Söderby Lax on v. 2005 perustettu, Mikael "Linka" Lindholmin johtama yritys, joka sijaitsee n. 20 km Loviisasta kaakkoon Söderbyn kylässä meren rannalla.

Luonto, meri,  kalat ja kalastus ovat aina kuuluneet Linkan elämään ja harrastuksiin. Ajan myötä kiinnostus on vain vahvistunut, kalastusvälineet ovat tulleet isommiksi ja nykyaikaisemmiksi. Tänä päivän kalastellaan 'hyljeturvallisilla ns. push-up'-rysillä.

V. 2015 Söderby Lax täytti 10 vuotta ja asiakaskunta on kasvanut vuosi vuodelta. Kymmenessä vuodessa on saanut kokea paljon hyvää, mutta helppoa se ei ole ollut.

Söderby Laxin vieraina on ollut lukuisia ryhmiä, mm kansanedustajia, valiokuntia, ministeriöitä sekä Meppiä.  Suurin kunnia on vuodelta 2013 kun näytin astronautille (Charles Duke) miten pu rysä nousee ja eläviä komeita lohia tulee veneeseen.

Kalastuksen ja kalanjalostustoiminnan ohella myös muuta toimintaa on kehitetty.


          
***                                                                                                                                     Komea lohi
                                                                                                                                                                                   

NIIN ja onhan sitä tässä ehditty pyytämään purjevene myös...    
                 
      

                       .....   suurin saalis

Hyljehän ei ole ammattikalastajan paras ystävä, mutta siitä huolimatta Linka on yhdessä Riista- ja Kalatalouden tutkimuslaitoksen kanssa osallitunut rysähallien satelliittiseurantaan itäisellä Suomenlahdella. Tämä on nyt kestänyt kahden kalastuskauden ajan (2010 ja 2011). Mielenkiintoisia tuloksia on saatu. Lue lisää tästä kohdasta 'Artikkelit ja Kuvagalleria'.

 

  

                                             Hylje on peto


Työvälineet merellä

          
Avaussivu

 

  Söderby Lax                040-5115 906
Mikael Lindholm           Facebook
Laxvägen 33 D      07900 LOVISA
Lohitie 33 D            07900 LOVIISA